CRV, HNT, BNB Coin ve Bu 3 Altcoin’den Sıcak Haberler Var!

Helium Mobile, cihaz üreticilerine yönelik teknoloji yığını lisanslama programını açıkladı. Binance, yerel tokeni BNB Coin holderları için HODLer airdroplarını başlatıyor. Fiyat düşüşü sırasında 6 balina 55,26 milyon CRV istifledi. Ve daha fazlası…

CRV, BNB Coin ve 4 altcoin’den haberler var!

Helium, ‘Tech Stack’ı tanıttı, HNT fiyatı fırladı

Helium Mobile, cihaz üreticilerine yönelik teknoloji yığını (Tech Stack) lisanslama programını açıkladı. Bu girişim, küresel kablosuz ağ altyapısı endüstrisinde şirket için çok önemli bir değişime işaret ediyor. Helium’un lisanslama girişimi, kablosuz ağ geliştirme ve yönetimine merkezi olmayan bir yaklaşımı teşvik etmeye yönelik daha geniş stratejisinin önemli bir bileşeni. Helium Mobile, merkezi olmayan fiziksel altyapı ağlarına (DePin) daha kolay erişim sağlayarak sektörün büyümesini hızlandırmayı hedefliyor.

Bu gelişmenin ardından Helium’un yerel tokeni HNT fiyatı yükselmeye başladı. Token gün içinde seyrettiği 2,96 dolar seviyesinde 3,63 dolar seviyesine sıçradı. HNT yazı sırasında bu seviyelere yakın 3,59 dolardan işlem görüyor.

HNT günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Binance, BNB Coin holderları için HODLer airdrop’u başlattı

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, yerel tokeni BNB Coin holderları için HODLer airdroplarını başlatıyor. BNB Coin ile Simple Earn’e abone olan kullanıcılar, büyük miktarda token sirkülasyonu olan ve yakında Binance’te listelenmeyi amaçlayan projeler tarafından çıkarılan airdroped tokenleri alacaklar. Binance, HODLer yeni bir token airdrop’u başlatmadan önce bir duyuru yayınlayacak. Kullanıcı bakiyeleri ve toplam havuz bakiyeleri, Simple Earn ürünlerindeki (esnek ve/veya kilitli) kullanıcıların saatlik ortalama bakiyesini elde etmek için saatte birden çok kez anlık olarak görüntülenecek.

LayerZero kurucu adresi 3.266,26 ZRO airdrop alındı

On-chain veriler, daha önce topluluk tarafından LayerZero kurucusu Bryan Pellegrino olarak açıklanan adresin (yani Bryan’ın avatarı olarak kullandığı 8279 numaralı Pudgy Penguins adresinin) bu airdropta toplam 3266.26 ZRO aldığını gösterdi. Kurucu, 2803,25 ZRO Abracadabra Money staking’inden, 438,08 ZRO Pudgy Penguins holdinglerinden, 14,21 ZRO Stargate kullanımından ve 10,72 ZRO Clusters kullanımından aldı.

Fiyat düşüşü sırasında 6 balina 55,26 milyon CRV istifledi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, geçtiğimiz hafta CurveDAO kurucusu Michael Egorov tasfiyeyle karşılaştı. Bu süreçte projenin tokeni CRV keskin düşüşe tanık oldu. Spot On Chain izlemesine göre, 6 balina CRV tasfiye krizinden sonraki düşüş sırasında 55,26 milyon CRV (yaklaşık 19,4 milyon dolar) istifledi. Altı balinadan beşinin ilk kez alıcı olması dikkatleri çekti. Bu arda CRV fiyatı son 24 saat içinde yaklaşık %14 oranında artış kaydetti. Bu da yeni balinaların geçtiğimiz hafta ilk kez CRV alımlarındaki artışla aynı zamana denk geliyor.

İki balina Binance’e 6,22 milyon dolarlık UNI yatırdı

On-chain gözlemci EmberCN izlemesine göre, kısa süre önce 2 balina Binance’e 604.700 UNI (yaklaşık 622 milyon dolar) yatırdı:

  • aavebank.eth Binance’e 390.000 UNI (yaklaşık 398 milyon dolar dolar) transfer etti.
  • 0x52d…945 adresi Binance’e 214.700 UNI (yaklaşık 224 milyon dolar) transfer etti.

HashKey, platformun tokeni HSK’yı listeleyecek

Bir kripto para finansal hizmetler firması olan HashKey Group, platform tokenı HSK’yı 3. çeyrekte listeleyecek. Ayrıca şirket, Haziran ayında bir topluluk Airdrop’u planlıyor. HSK tokenı, HashKey’in ürün ve uygulama paketi için topluluk oluşturmada kullanıcı katılımını ve desteğini teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda şirket, “HSK, ekosisteme katkıda bulunanları HashKey’in L2 Ekosistem Blockchain’i olan HashKey Chain’e teşvik edecek ve Blockchain’deki kullanıcılar ve kuruluşlar için sağlam bir destek ve itici güç sağlayacaktır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx