İki Bitcoin Ustası ‘Düşecek’ Dedi! Ünlü İş Adamı Alacağı Fiyatı Açıkladı!

Bitcoin için halving öncesi geri çekilmeyi bilen bir kripto analisti, BTC’nin çok daha düşük seviyelere inebileceği konusunda uyarıyor. Popüler analist Michaël van de Poppe da Bitcoin’in tekrar yükselmeden önce düşebileceğini tahmin ediyor. Bu arada Barstool Sports’un kurucusu ABD’li ünlü iş adamı David Portnoy, fiyat bu seviyelere giderse 10 milyon dolar değerinde Bitcoin satın almayı planlıyor.

Analist: Bitcoin daha fazla düzeltme riski altında!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, lider kripto Bitcoin 60 bin doların üzerine çıkmayı başarsa da daha fazla ilerlemekte zorlanıyor. Bu da akıllara “Kartlarda daha fazla düşüş mü var?” sorusunu getiriyor. Rekt Capital takma adlı tecrübeli analist, Bitcoin’in mevcut değerinden %8’den fazla düşebileceğini söylüyor. Bu bağlamda analist, “Ya döngüdeki en derin düzeltmeyi görecek olsaydık ya da en azından döngüdeki %23,8’lik en derin düzeltmeye eşit bir düzeltme görecek olsaydık. Bu bizi 55.000 dolara kadar götürür.” diyor.

Kaynak: Rekt Capital/YouTube

Analistler, Bitcoin’in düşüş eğiliminde olduğu bir döngüde, daha derin bir düşüş olasılığının düşük olduğuna inanıyor. Rekt Capital, yerel bir dip yapma veya daha sığ bir geri çekilme olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor. Önceki bir düşüş döneminde, Nisan sonu ve Mayıs başında, derin bir düzeltme yaşanmış ve bu, şu anki düşüş döngüsündeki en derin düzeltmeyi aşmıştı. Analistlere göre, bu seviyeden daha derin bir düşüş yaşanması oldukça ihtimal dışı. Ancak daha hafif bir geri çekilme veya mevcut seviyenin zaten dip seviye olduğu düşünülebilir.

Michaël van de Poppe, yükselmeden önce düşüş bekliyor

Popüler analist Michaël van de Poppe son gelişmelerin ardından lider kripto para Bitcoin’i (BTC) masaya yatırdı. Van de Poppe, BTC’nin tekrar yükselmeden önce düşebileceği konusunda uyarıyor. Bu doğrultuda analist, “Bitcoin için durum muhtemelen bu olacaktır. Tercihen, yükseliş farklılığının başladığı 60.000 dolar bölgesini tararız. Ethereum ETF listesinin yaklaşmasıyla önümüzdeki haftadan itibaren tersine dönüş yaşanabilir.” diyor.

Kaynak: Michaël van de Poppe

David Portnoy yeni Bitcoin stratejisini paylaştı

Barstool Sports’un kurucusu ABD’li ünlü iş adamı David Portnoy, X hesabında yayınladığı bir videoda, Bitcoin stratejisinin ipuçlarını verdi. Bu bağlamda Portnoy, daha fazla BTC satın almaya hazır olacağı fiyat seviyesini açıkladı. Uzun vadeli bir yatırımcı olarak Portnoy, 60.000-61.000 dolar fiyat seviyesinden alım yapmak için herhangi bir neden görmüyor. Fiyat 50.000 doların altına düşerse, Portnoy 5-10 milyon dolarlık BTC almayı planlıyor.

CryptoQuant tarafından sağlanan verilere göre, ultra uzun vadeli holderlar şu anda Bitcoin satıyor. Daha güçlü bir boğa piyasası beklentisiyle, BTC fiyatı düştükçe varlıkta kalmak için herhangi bir neden görmüyorlar.

Kaynak: CryptoQuant

IntoTheBlock’a göre, uzun vadeli Bitcoin (BTC) holderları Mayıs 2024’te yaklaşık 10 milyar dolar değerinde BTC sattı. Ancak bu hız Haziran ayında yavaşladı ve 40.000’den fazla BTC sahipleri tarafından satıldı. Geçtiğimiz hafta Bitcoin bazı büyük zorluklarla karşılaştı. Birinci çeyreğin bitiminden sadece iki gün önce, kripto para birimi direnç seviyesini kıramadı ve 60.000 doların altına düştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx